Exempelmaterial och -mallar för Kimitoöns föreningar

Känns styrelsearbetet tungt? Skulle det vara bra att ha färdiga mallar? Behöver ni exempel på hur man kan bygga upp budget, protokoll, verksamhetsgranskning, medlemsförteckning och så vidare?

Föreningsakuten-vitbakgr

Föreningsakuten har sammanställt mallar för viktiga dokument som berör föreningsstyrelser och guiden Föreningsarbete i ett nötskal. Mallarna kan fås elektroniskt per e post eller på minnessticka och är gratis.

Låter det intressant? Ta kontakt med tobias.bjorklund@kimitoon.fi för mera information.


Tarvitseeko yhdistyksesi malleja jotka voivat olla hyödyllisiä hallitustyöskentelyssä?

Yhdistysakuuttilla on tehnyt: Talousarviomallin, toiminnantarkastusmallin, pöytäkirjamallin, vuosikellon, jäsenrekisterimallin sekä Yhdistystoiminta pähkinänkuoressa -oppaan. Näitä voitte saada sähköpostitse tai muistitikulla, ilmaiseksi.

Kuulostaako hyvältä? Lisääinfoa tobias.bjorklund@kimitoon.fi

Publicerat av

Föreningsakuten på Kimitoön Yhdistysakuutti Kemiönsaarella

Föreningsakuten är ett projekt på Kimitoön riktat till föreningarna. Att förbättra samarbete och att ge föreningarna stöd och hjälp är Föreningsakutens främsta uppgift. ----------------- Yhdistysakuutti on projekti Kemiönsaarella, suunattu yhdistyksille. Yhistysakuutin tavoite on parantaa yhteystyötä ja tarjota yhdistyksille tukea ja apua.