Frivilligarbete.fi: Ett nytt sätt för Kimitoöns föreningar att hitta frivilliga till sin verksamhet

På portalen: https://www.vapaaehtoistyo.fi/kemionsaari

Kan Kimitoöns föreningar nu gratis lägga till händelser och söka frivilliga till arbeten som talkon, händelser eller motsvarande. Frivilliga kan å sin sida söka till dessa händelser och på så sätt vidga sina vyer och lättare komma in i olika sorters verksamhet som man kanske annars inte skulle hitta till.

Vid frågor: kontakta Föreningsakutens projektledare, Tobias Björklund.

 

 

Publicerat av

Föreningsakuten på Kimitoön Yhdistysakuutti Kemiönsaarella

Föreningsakuten är ett projekt på Kimitoön riktat till föreningarna. Att förbättra samarbete och att ge föreningarna stöd och hjälp är Föreningsakutens främsta uppgift. ----------------- Yhdistysakuutti on projekti Kemiönsaarella, suunattu yhdistyksille. Yhistysakuutin tavoite on parantaa yhteystyötä ja tarjota yhdistyksille tukea ja apua.